PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu 12.6.2018


Hannu Numminen
05.06.18, 11:53
Vehmaalla on tammikuussa 2015 aloittanut toimintansa sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontuminen on noin kerran kuukaudessa.

Seuraava tapaaminen on tiistaina 12.6.2018 klo 18-20 Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustilassa, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Tapaamisen pääaihe on alustava katsaus EU:n uuteen yleiseen tietosuoja-asetukseen ja erityisesti siihen, mitä se vaikuttaa sukututkimukseen. Ajan riittäessä myös lyhyesti alkoholista ja käräjistä Vakka-Suomessa 1700-luvulla. Lisäksi keskustelemme kerhon mahdollisesta toisesta kesäretkestä.

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Tee- ja kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Tervetuloa mukaan!

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).