PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Käsityöläiset sukututkimuksen kohteena -kurssi Valkeakoskella


Anja Nieminen-Porkka
19.08.08, 12:09
Valkeakoskella (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/) Valkeakoski-opistolla (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/) Ikääntyvien yliopistossa (http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/opetus_ja_koulutus/valkeakoski-opisto/tyovaenopisto/ikaantyvien_yliopisto/)järjestetään 8.9.-24.11.2008 ja 12.1.-20.4.2009 Käsityöläiset sukututkimuksen kohteena -kurssi.

Kurssilla perehdytään sukututkimuksen näkökulmasta Ruotsin vallan ja autonomian ajan käsityöläisiin, käsityöläisjärjestelmiin ja alan tutkimuskirjallisuuteen. Lisäksi syvennytään arkistovierailujen ja harjoitusten avulla käsityöläisiä koskeviin arkistolähteisiin. Kurssin aikana tehdään 1-2 arkistoretkeä teeman näkökulmasta merkittäviin arkistoihin (arkistoretkien kulut eivät sisälly kurssin hintaan). Kurssilla käytetään opiskelun tukena Internetin kautta toimivaa Moodle-oppimisympäristöä (http://www.verkko-opisto.net/). Moodlessa kurssilaisten käytössä on oppimateriaalia, tulkinnan apuvälineitä, keskustelufoorumit ja työskentelytilat kurssin harjoituksia varten. Kurssin harjoitukset tehdään Moodlessa pari- tai ryhmätöinä. Kurssi sopii sukututkimuksen ja vanhojen käsialojen perusteet hallitseville. Kurssille mukaantulo edellyttää tietokoneen ja internetin peruskäytön hallintaa ja käyttömahdollisuutta.

Kurssipaikka: Valkeakoski, Valkeakoski-opisto, Kauppilankatu 2, pieni Atk-luokka
Opettaja: FM Anja Nieminen-Porkka
Kurssimaksu 51 euroa.
Tunteja 50.
Kurssin numero 130103

Ilmoittautumiset 19.8.2008 klo 12.00 alkaen Internetissä osoitteessa:
http://opnet.virkamaki.fi/valkeakoski/opinto-ohjelma/index.htm#120_VALKEAKOSKI