PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Jäsenmaksulaskutus 2018 on alkanut


Tiedottaja
03.01.18, 11:48
Vuoden 2018 jäsenmaksulaskujen lähetys on alkanut viikolla 1 ja se saataneen päätökseen viikolla 2. Jäsenmaksulasku tulee sähköpostiin niille kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on Seuran tiedossa. Kannattaa siis tarkistaa kaikki omat sähköpostipalvelut, jollet ole varma, mikä osoite on Seuran jäsentiedoista. Myös roskapostikansio kannattaa tarkistaa, mikäli laskua ei kuulu. Mikäli jäsentiedoissasi ei ole mitään sähköpostiosoitetta, lasku tulee postitse paperisena. Jos haluat ilmoittaa tai vaihtaa sähköpostiosoiteesi, sen voi tehdä osoitteeseen seura(a)genealogia.fi. Samasta osoiteesta voi myös tarvittaessa pyytää uuden kopion laskusta.

Ensimmäisille 2.1.2018 laskutetuille jäsenille on saattanut tulla useampia laskuja taloushallintaohjelman virheen vuoksi. Pyydämme, että maksatte näistä laskuista ensimmäisen. Muut voi jättää huomiotta. Pahoittelemme tästä mahdollisesti koituvaa vaivaa ja harmia.

Seura toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta!