PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Henkilökohtainen yhteystoivomus


Teuvo Ikonen
03.10.17, 15:03
Haluaisin privaattiyhteyden henkilöön, jonka YFull:n Id on YF03115.

Korhoant
03.10.17, 15:41
Onhan siellä useimmilla se kirjekuoren kuva, siitähän pääsee sähköposti yhteyteen. Tälläkin kitnumerolla näkyy olevan: https://www.yfull.com/snp/matches/

Teuvo Ikonen
03.10.17, 20:38
Kyllä siellä on kirjekuoren kuva mutta sitä klikkaamalla avautuu numerosarja. Onkohan se koodattu sähköpostiosoite? Haluan varmistaa asian ennakkoon.

Antti Järvenpää
03.10.17, 21:21
Se numero on ko henkilön yFull ID numero, jolla viesti välittyy ko ID numeron omaavalle henkilölle. En tosin tiedä välittyykö viesti ID numeron omaavan sähköpostiin, vai jääkö se YFullin viestisivuille.

Mikäänhän ei sinällänsä estä yhteyden hakemista näinkin, mutta jos henkilö ei ole täällä SukuForumissa kannattaisi varmaan laittaa viesti myös yFullin kautta.

DNA jutuissa on vielä se, että kaikesta huolimatta kaikki eivät aina halua olla yhteydessä ja kun sukututkijat ja DNA tutkimuksia tekevät ovat yleensä jo varttuneempia, niin voi aina silloin tällöin käydä myös niin, että henkilö ei ole enää tässä maailmassa tavoitettavissa.