PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuulutko Sukuuni -tapahtuma Vantaalla 7.-8.10.2017


Maija Parviainen
27.09.17, 22:03
Tervetuloa Kuulutko Sukuuni -tapahtumaan 7.‒8.10.2017 kello 10‒17 (sunnuntaina klo 10‒16) Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, 01370 Vantaa (Hiekkaharju). Yleisöllä on tapahtumaan ja luennoille vapaa sisäänpääsy. Esittelyssä on sukuja joka puolelta Suomea.

Tapahtuman avaa Sukuseurojen Keskusliitto ry:n hallituksen puheenjohtaja Irina Baehr-Alexandrowsky lauantaina 7.10. kello 10.

Näyttelyosastoja (näytteilleasettajia) on tänä vuonna noin 90. Niillä esittäytyvät sukututkijoiden ja sukuseurojen lisäksi monet sukututkimusteemaan liittyvät muut tahot kuten kirjapainot, arkistot jne.

Ohjelmassa on molempina tapahtumapäivinä yleisöluentoja. Lauantaina esitellään sodissa kaatuneiden ja kadonneiden etsintää sekä Sotapolku.fi-verkkopalvelua. Sunnuntaina on aiheina geneettisen sukututkimuksen perusteet sekä kuolon- ja nälkävuodet. Tapahtuman koko ohjelma löytyy Vantaan Seudun Sukututkijoiden sivuilta (http://www.vantaanseudunsukututkijat.net/kuulutko-sukuuni-tapahtuma/).

Vanhojen valokuvien näyttelyssä esitellään tänä vuonna entisajan kulkuneuvoja.

Tervetuloa Vantaan Hiekkaharjuun.