PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : My Heritage


66SM
03.07.17, 16:37
My Heritage virheitä
Nakkila leistilän Lampola
Nimi virheet. Lovisa Lampolan toisen aviomiehen nimi oli Johan Gustaf Nissilä Lampola. Minulla on hänen alkuperäin nimikirjoituksensa.
Kaikki nimet jossa Panelian Ellaan taloa kutsutaan Ellaksi on väärin. Oikein kopioitu mutta väärin. Virhe johtuu siitä että pappi on kirjannut sen ruotsin oikeinkirjoituksen mukaan joka ei tunne kahta vokaalia sanan lopussa. Kun äitini isoäiti oli Lovisa Ellaa ja hän oli tuntenut hänet hänet hyvin, olin kuullut paljon kertomuksia. Samoin Panelian Ellaan talosta, niin tiedän varmasti miten se miten se nimi on. Nykyään kuuluu Panelian Heikkilään. Ellaan navetan kellarikerros on vielä paikalla. Nimi on suomalainen ja koko nimen tarinakin löytyy.
Sukulaisuus virheet. Frans Oskar Lampolan s. 1872 isä on väärin. Oikea isä on Johan Gustaf Nissilä Lampola, täysi sisar on Anna Eufemia s. 1870. Väitettty isä on Johan Gustaf Lampola, Lovisa Lampolan ensimmäinen mies kuoli 1868. Jotain kelloja pitäisi alkaa kilkattamaan kun isä on kuollut neljä vuotta ennen pojan syntymää. Lovisa Lampola vihittin toiseen aviliittonsa 1869. Nakkila neljä taloa on sukua Ellaaseen. Uusi Jaakkola, Jokela, Palojoki ja Puosi.