PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Gramps tukifoorumi


PekkaV
05.02.17, 10:59
Suomalaisten Gramps-käyttäjien tukifoorumina palvelee Gramps Finland (https://groups.google.com/forum/#!forum/gramps-finland) google-ryhmä. Ohjelman päivitysuutisten lisäksi ryhmässä voi kysellä "kuinka teen, onko mahdollista, onko bugi" tyyppisiä asioita. Foorumin kautta välitetään myös ehdotuksia Grampsin kehittäjille. Ryhmään pitää liittyä, mutta ryhmä on muuten avoin kaikille.

jarmolahti
14.01.18, 16:46
Mitenkäs tuohon Gramps tukifoorumiin pääsee ns. jäseneksi eli mm. kommentoimaan? Olen moiseen pystyvänä jäsenenä Herttoniemi-seuran Google-ryhmässä eli mahdollista se siis on:-)

Oma Google-ryhmien käyttöni on jäänyt olemattomaksi, vaikka Googlen monet muut työkalut ovatkin varsin tuttuja.

Olen jonkinlaisen jäsenyysanomuksen jättänyt; Google-tunnukseni on etunimi.sukunimi*gmail.com (ja etu- ja sukunimeni voi päätellä tämän foorumin nickistäni:-)

PekkaV
15.01.18, 14:48
Pyyntösi näkyi ja jäsenyytesi aktivoitu.

Toivotan aktiivista kokeilua Grampsiila. Ominaisuuksia ja vaihtoehtoja on paljon.

Julle
15.01.18, 22:05
< Toivotan aktiivista kokeilua Grampsiila. Ominaisuuksia ja vaihtoehtoja on paljon. >

Niin se näkyy nykyisin olevan kaikissa ohjelmistoissa! Ne paisuu kuin entinen MS Word "pullataikinaksi", josta ei jaksa syödä kuin neljänneksen, jos lainaan yhden opiskelijan kommenttia. Kun kysyin millä tulet toimeen, niin sanoi, että varmaankin 15 % ohjelman toiminnoista riittää ydintoimintoihin arjessa. Sama se on melkein kaikissa ohjelmistoissa! Perusajatus tuntuu unohtuvan ohjelmiston kehittämisessä, kun aina pursuavat hienot ideat on kiva toteutta, mutta miten olisi 80/20-sääntö?

Tuotekehitys ytimeen!