PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Genos tiedottaa


Tiina Miettinen
15.07.07, 17:27
Genos tiedottaa!

Suomen Sukututkimusseuran julkaisema tieteellinen aikakauskirja Genos 2/2007 ilmestyy elokuussa. Luvassa on mm. uusia mielenkiintoisia tietoja suomalaisista rälssisuvuista. Myöhemmin syksyllä ilmestyy numero 3/2007 joka on samalla Seuran 90-vuotis juhlanumero. Se keskittyy monipuolisesti ja laajasti talonpoikaissukuihin.

Kirjoita Genokseen!

Genoksen toimitus ottaa vastaan suku- ja henkilöhistoriaa käsitteleviä tutkimustuloksia ja artikkeleita. Älä jätä sukututkimustasi pöytälaatikkoon, vaan tarjoa sitä Genokseen! Genoksessa julkaistu artikkeli on tallessa ja säilyy myös jälkipolville. Voit lähettää arvioitavaksi myös keskeneräisen artikkelin tai artikkeli-idean. Katsotaan jatkoa yhdessä. Genoksen kirjoitusohjeet ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.genealogia.fi/genos/ (http://www.genealogia.fi/genos/) (klikkaa kirjoittajaohjeisiin). Tarkempia kirjoitusohjeita saa myös allekirjoittaneelta.

Hyvää sukututkimuskesää kaikille!