PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Arvo Huttunen (Marita, Helena, Jaakko)


Millanenkin
20.12.16, 23:25
Hei! Yritän selvittää isovanhempieni vanhempia. Tietääkö kukaan Otavassa (Mikkelissä) asuneen ja muutamia vuosia sitten edesmenneen Jaakko Huttusen vanhempia? Jaakolla oli kaksi sisarta, perushoitajan koulutuksen saanut Marita (myöhemmin Tanttu ja Liukkonen) ja myöhemmin Helsinkiin muuttanut Helena. Helenalle on lapsia, en tiedä montako. Maritalla on kaksi lasta ja hän on asunut koko elämänsä Mikkelissä.

Jaakon äiti kuoli muutamia vuosia sitten yli 90-vuotiaana mikkeliläisessä hoitokodissa. Nimeä en tiedä. Perheen isä oli nimeltään Arvo Huttunen. Valitettavasti en pysty henkilöistä keneltäkään kysymään, isäni muisti ainoastaan ukkinsa eli Arvon nimen. Syntymäpäiviä en tiedä keneltäkään.

Olisin kiitollinen avusta! Toivottavasti ei riko yksityisyydensuojaa, nimittäin en keksi muuta tapaa saada vanhemmat selville kun on näin tuore juttu.

Tuula Cu
21.12.16, 07:00
Hei!

Varmin keino on tietysti tilata seurakunnalta isäsi syntymäajan perusteella hänen perheensä tiedot. http://www.mikkelintuomiokirkkoseurakunta.fi/info-ja-asiointi/kirkkoherranviraston-palvelut#Virkatodistukset

Eikö isälläsi ole perukirjaa hiljakkoin kuolleen äidin jälkeen? Perukirjan liitteeksi on aina otettava sukutiedot seurakunnalta. Jos isältäsi on tämä kadonnut, olisiko se tallella muilla perheenjäsenillä?

Yksi tie on mennä katsomaan Mikkelin hautakivet. Jonkin verran niitä on FB-ryhmässä Suomen kirkot ja hautausmaat.

Arvo Huttunen on todennäköisesti ollut sodassa. Mikkelistä on luultavasti ilmestynyt veteraanikirja, jossa hän olisi, mutta nimeä on arvaa, ovat hyvin erinimisiä.

On totta, että näin tuoreista tiedoista ei pitäisi keskustella SukuForumilla, mutta toivon, että saat tarkempaa tietoa yksityisviestillä.

Tuula K

Millanenkin
23.12.16, 21:29
Olen Maritan pojan tytär mutta oma elossa oleva isäni ei osannut sanoa edes äitinsä syntymäpäivää. En siis pysty kyselemään isäni äidin tiedoilla.:( Lähdin kyselemään Jaakon tiedoilla, koska tiedän hänestä eniten ja on sisaruksista ainoa varmuudella edesmennyt.

Millanenkin
27.12.16, 20:30
Pääsin kuin pääsinkin eteenpäin. Arvon rouva eli lasten äiti oli nimeltään Toini.