PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen 25.10.2016


Hannu Numminen
18.10.16, 18:35
Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu taas tiistaina 25.10.2016 kello 18-20, paikkana Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta.

Kokouksen pääesiintyjä on kalantilainen kirjailija Leila K. Tuominen, joka kertoo sukututkimuksestaan kirjojensa kautta ja esittelee kirjojaan. Esillä on myös kerholaisten vanhoja asiakirjoja - otathan niitä itsekin mukaan. Aikaa on vapaalle keskustelullekin. Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvitarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu).

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä. Otathan kuitenkin huomioon, että postilistalla sähköpostiosoitteesi näkyy myös muille listalla oleville.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää rekisteröitymistä Facebookiin).