PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tervetuloa mukaan Seuran lokakuun koulutuksiin Tampereelle ja Lahteen


Järjestöpäällikkö
30.09.16, 08:10
Lokakuussa mahdut mukaan vielä seuraaville kursseille:

Suku- ja henkilöhistorian keskeiset lähteet (osa 2), LA 8.10. Tampere - Päivän aikana käsitellään mm. sotilaslähteitä 1500-luvulta 1900-luvulle, suku- ja henkilöhistorian lähteitä yksityisarkistoissa sekä sukuja ja henkilöitä muistitietokokoelmissa. Voit hyvin tulla mukaan, vaikka et olisikaan osallistunut kurssin ensimmäiseen osaan. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/suku-ja-henkilohistorian-keskeiset-lahteet)

Sukututkija henkilötietojen käsittelijänä, LA 15.10. Lahti - Hyvä henkilötietojen käsittely on olennainen osa laadukasta sukututkimusta. Sukututkija henkilötietojen käsittelijänä -koulutuksessa tarkastellaan sukututkimuksen näkökulmasta kansalaisten perusoikeuksia ja henkilötietolainsäädäntöä. Tämä on jokaisen sukututkijan näkökulmasta tarpeellinen kurssi. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/sukututkija-henkilotietojen-kasittelijana)

Digitaalisen sukututkimuksen jatkokurssi, LA 22.10. Tampere - Jatkokurssilla perehdytään mm. seuraavien keskeisten lähteiden saatavuuteen ja käyttöön digitaalisessa ympäristössä: henkikirjat, sotilasrullat, SAY ja voudintilit, kartat, tuomiokirjat, ylioppilasmatrikkeli ja Kansalliskirjaston digitoidut aineistot. Voit tulla mukaan kurssille vaikka et olekaan osallistunut peruskurssille. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/digitaalinen-sukututkimus)

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen seura(a)genealogia.fi tai ilmoittautumislomakkeella (http://www.tinyurl.com/sukututkimuskoulutus). Kaikkien kurssien osallistumismaksu on 49 € ja Seuran jäsenille 35 €. Koko syksyn koulutustarjonnan näet Seuran tapahtumakalenterista: genealogia.fi/tapahtumat (http://www.genealogia.fi/tapahtumat)

Tervetuloa! :)