PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimuksesi mahtuu vadelmaan


PekkaV
23.09.16, 17:57
Nörttimielisille sukututkijoille tiedoksi hauska pikku-uutinen. Gramps on asennettu Raspberry Pi 3:een.

"Today I installed GRAMPS version 4.1 on a Raspberry Pi 3. I also had to install gir1.2-webkit-3.0 (it told me it was needed) to get up and running.
Used a backup I had from version 3.4.0-1 and it works fine.

This spring the museum I work for will be presenting a 1 day introduction to genealogy and we'll use several Raspberry Pis with GRAMPS installed.

Brian Grawburg
Wilson, NC"

Kipikapi ostoksille kotimaiseen Valdelma Pii-verkkokauppaan (https://vadelmapii.com/). Tämä ei ole kaupallinen mainos, en tunne ko. putiikkia sen kummemmin :) GRAMPSin tunnen ja suosittelen.

ilkant
24.09.16, 13:46
Minä olen pyörittänyt Webtrees (https://www.webtrees.net/index.php/en/)-ohjelmaa jo vuoden ajan Rapsberry Pi 2 Model B:ssä. Se on sentään aika paljon hitaampi. :)

Ainoastaan yhden kerran se ei jaksanut tehdä pdf-dokumentti-raporttia.

PekkaV
24.09.16, 16:51
Teknisesti eri tapaus. Webtrees on selaimen kautta käytetävä palvelu. Brian asensi P3:een Linuxin ja siihen työpöytäohjelman Gramps.

Tiesitkö muuten, että voit kohtuullisella rahalla muuttaa vadelmasi myös läppäriksi. Ks. http://www.microcenter.com/product/460529/Pi-Top_Raspberry_Pi_Laptop_Kit .