PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Purasten sukukirja II


TarjaP
08.09.16, 10:38
Purasten sukuseura ry on aloittanut keväällä 2016 uuden sukukirjan tekemisen. Kirjaan kerätään lisää Purasten suvun sukutietoja, kuvia ja sukutarinoita sukutietoja ennen kaikkea 1900-luvun osalta.

Purasten Sukukirjan II tekemisestä vastaavat kirjoittaja FM, sukututkija Ari Kolehmainen yhdessä sukuseuran asettaman toimitusneuvoston kanssa. Toimitusneuvoston puheenjohtajana toimii Tarja Piitulainen. Uuden sukukirjan arvioitu valmistumisaika on 2017-2018. Lisäksi kirjaa varten on perustettu kaikille Purasten sukuun isän tai äidin puolelta kuuluville henkilöille oma
Facebook-ryhmänsä (https://www.facebook.com/groups/107732179634021), jonka jäseneksi jokainen voi halutessaan liittyä pyytämällä liittymispyynnön ryhmän sivun oikeasta yläkulmasta.

Toimitusneuvosto toivoo, että mahdollisimman moni Purasten sukuhistoriasta kiinnostunut henkilö voisi toimittaa syksyn 2016 aikana uuden sukukirjan tekemistä varten myös omia valokuviansa, sukutietoja ja -tarinoita. Erityisesti toivomme lisää materiaalia 1900-luvulta seuraavien sukuhaarojen osalta: Kivijärven, Viitasaaren Koliman ja Tervon Haapamäen, Juvan ja Joroisten Purasista.

Valokuvat

Lähetettäviin valokuviin tulee liittää mahdollisimman tarkat tiedot kuvan ottajasta/omistajasta, milloin ja missä kuva on otettu, ja keitä kuvassa on. Kirjeitse lähetettäviin kuvien mukaan tulee liittää palautusosoite.

Skannatun kuvan tarkkuus tulee olla 300 dpi ja tallennusmuoto on jpg.

Kuvat voi lähettää sähköpostiosoitteella tarja.piitulainen*gmail.com tai kirjeitse osoitteella

Tarja Piitulainen
Kaviokatu 2-4 F 76
15380 Lahti

Sukutietoa ja -tarinoita

Mahdolliset tarinat, kertomukset y.m. voi sähköpostilla lähettää suoraan Ari Kolehmaiselle kolehmainen.ari*gmail.com tai kirjeitse minulle ylläolevaan osoitteeseen.

Lisätietoa tästä kirjahankkeesta antaa myös lisäkseni sukututkija Ari Kolehmainen.

Ystävällisesti tervehtien

Tarja Piitulainen
toimitusneuvoston pj

TarjaP
23.10.17, 12:09
Hallituksen kokouksesta terveiset: varatkaa kalentereista tilaa sukukokoukselle 25.8.2018 paikka vielä avoin. Tulevaan sukukirjaan tarvitaan tietoja ja myös ensimmäisessä kirjassa olevien henkilöiden kirjallinen suostumus mikäli haluat olla mainittuna sukutaulussa. Hallituksen jäsenet keräävät täytettyjä lomakkeita " käsipelissä" mutta toivomme mahdollisimman monen olevan omatoiminen ja täyttävän ja postittavan lomakkeen itse ohjeiden mukaan. Sukuseuramme sivuilla on lomake minkä täyttämällä ja lähettämällä tämä onnistuu parhaiten. Etukäteen kaikkia sukulaisia kiittäen yhdessä saamme mieleisemme kirjan.

Aikaisempi päätös Virtasalmen Purasten sukuhaaran poisjättämisestä on kumottu ja se päätettiin ottaa mukaan tähän II-osaan.