PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : MyHeritagen lopetus


Taisto
04.09.16, 06:27
Ystäväni äiti on tehnyt sukututkimusta jo vuosia ja tallentanut tiedot MyHeritageen. Nyt he ovat päättäneet lopettaa palvelun käytön, mutta haluaisivat kuitenkin saada äidin keräämät tiedot talteen.

Osaisiko joku neuvoa, saako hertagesta gedcom-tiedoston tai vaikka paperitulosteen, jotta kerätyt tiedostot eivät "katoaisi".

Taisto

JoonasPPP
04.09.16, 11:24
Myheritagen Sukupuu/Hallinnoi puita - toiminnossa voi luoda Gedcomin koko puun sisällöstä. GEDCOM-tiedosto luodaan pilvipalveluun, josta sen voi kopioida omalle koneelle. Sitä ei kuitenkaan voi poistaa sieltä pilvestä.

Parempi tapa on ladata Myheritagen Family Tree Builder -sovellus omalle koneelle ja yhdistää se Myheritage-sivustolle jolloin tietojen hallinta siirtyy omalle koneelle. Sen jälkeen voi lopettaa Myheritage-käytön. Family Tree Builderista voi luoda vapaavalintaisia Gedcom-tiedostoja ja tulostaa perinteisiä jälkipolvi- ja esipolviraportteja.

Taisto
04.09.16, 13:48
OK, kiitos vastauksesta. Välitän tiedon ystävälleni, olisi kurjaa, jos hänen äidin keräämät tiedot katoaisivat tilin lopettamisesn yhteydessä.

Jemina
05.09.16, 16:23
Kaikkein helpommin voi lopettaa kirjautumalla Myheritageen tekijän käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sivun ylälaitaan tulee tekijän nimi jonka vieressä on nuoli ja sitä klikkaa ja valitsee tilinasetukset ja poistaa tilin, Etsi-toimintoon kannattaa laittaa suvun päähenkilö, Kopioi tiedot ja siirtää ne vaikka Wordiin josta ne voi helposti tulostaa ja tallentaa, Jatkaa vain eteenpäin ja tallentaa kaikki tiedot

Tässä suomalaiseen versioon kirjautuminen https://www.myheritage.fi/login?destination_url=https%3A%2F%2Fwww.myheritage .fi%2Findex.php%3Fnext%3D

ilkant
06.09.16, 21:31
Etsi-toimintoon kannattaa laittaa suvun päähenkilö, Kopioi tiedot ja siirtää ne vaikka Wordiin josta ne voi helposti tulostaa ja tallentaa, Jatkaa vain eteenpäin ja tallentaa kaikki tiedot


Eikö GedCom-muoto olisi parempi. Wordilla tallennettuna tiedot on näpyteltävä uudelleen sukututkimusohjelmaan kotona. GedCom menisi yhdellä latauksella ohjelmaan.

Jemina
07.09.16, 04:58
Eikö GedCom-muoto olisi parempi. Wordilla tallennettuna tiedot on näpyteltävä uudelleen sukututkimusohjelmaan kotona. GedCom menisi yhdellä latauksella ohjelmaan. Tarkoitin sitä, että SUKUPUU kohdasta Henkilöt haetaan sukulainen ja kopioidaan hänen tietonsa Hiiren oikealla puolella ja siirretään johonkin tekstiohjelmaan kuten Wordiin joku muukin ohjelma saa olla.