PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Syyskuussa kursseja Joensuussa, Helsingissä ja Tampereella


Järjestöpäällikkö
02.09.16, 10:11
Seura järjestää syyskuussa useita mielenkiintoisia kursseja ympäri Suomea. Seuraaville kursseille mahtuu vielä mukaan:

Digitaalisen sukututkimuksen jatkokurssi, LA 10.9. Joensuu - Kurssilla perehdytään sukututkimuksen keskeisten lähteiden saatavuuteen ja käyttöön. Koulutuksessa käsitellään mm. henkikirjoja, kartta-aineistoja sekä kansalliskirjaston digitoituja aineistoja. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/digitaalinen-sukututkimus)

Tekijänoikeuslainsäädäntöä sukututkijoille, LA 17.9. Helsinki - Koulutuksessa käsitellään tekijänoikeuden yleiset periaatteet sekä tarkastellaan lähemmin sellaisia oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka liittyvät erityisesti sukukirjojen julkaisemiseen. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/tekijanoikeuslainsaadantoa-sukututkijoille)

Suku- ja henkilöhistorian keskeiset lähteet (osa 1), LA 24.9. Tampere - Kahdesta koulutustuspäivästä koostuvan koulutuspaketin aikana käsitellään mm. verotus-, oikeus- ja sotilaslähteitä. Toinen koulutuspäivä järjestetään Tampereella lauantaina 8. lokakuuta. Lisätiedot (http://www.genealogia.fi/suku-ja-henkilohistorian-keskeiset-lahteet)

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen seura(a)genealogia.fi tai ilmoittautumislomakkeella (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZvnvlkJwOuwTa_DvsjVdgkqpD1e1-vBwH5hmGq2CfGl4wBg/viewform). Kaikkien kurssien osallistumismaksu on 49 € ja Seuran jäsenille 35 €. Koko syksyn koulutustarjonnan ja muut tapahtumat näet Seuran tapahtumakalenterista: genealogia.fi/tapahtumat (http://www.genealogia.fi/tapahtumat)

Tervetuloa!