PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : E. Patrikainen valokuvaaja


Wiljami
31.07.16, 00:10
Olisko tietoa valokuvaaja E. Patrikaisesta. Kuvaan merkitty Turun osoite. Mhin aikoihin toimi alalla ym?

E Juhani Tenhunen
31.07.16, 08:33
Olisko tietoa valokuvaaja E. Patrikaisesta. Kuvaan merkitty Turun osoite. Mhin aikoihin toimi alalla ym?

Ei näy kuvaa.

E. Juhani Tenhunen

PVuorio
31.07.16, 21:16
Eikä näy nimeä tuollakaan.
http://kukakuvasi.valokuvataiteenmuseo.fi/

Wiljami
01.08.16, 00:18
Jaa, että tahtoisitte nähdä kuvankin. Sitä en halua ilman alkuperäiskuvan omistajan lupaa näyttää, eikä se mitään auttaisikaan tässä asiassa. Kyseessä on kuva maatilasta. Lienee monet kymmenet vuodet sitten otettu, ehkä pian 100 v. sitten ja kuvan taakse on kirjoitettu E.Patrikainen Turku. Kuvan koko, tyyli ja laatu kielivät ammattilaisesta. Tosin varma ei voi olla. Googlettamalla myös voisi uskoa k.o. kuvaamon tai kuvaajan olleen joskus olemassa. Varma ei voi olla. Milloinhan kuvaaja Patrikainen eleli?

PVuorio
01.08.16, 13:46
Tuon suuren salaisuuden verhoa saattaisi hieman raottaa esim. ”Suomen maatilat” teoksen julkaisija. Jos ko. tila on mainittu teoksessa kuvan kera, niin julkaisijalla on tiedossa kuvan tekijänoikeuden omistaja. Pitämällä piilossa kaikki mahdollinen aiheesta on varmaan turha odottaa mitään apua tai tunnistusta.

Wiljami
03.08.16, 16:15
Tila on tiedossa ja osa rakennuksista on yhä paikallaan. Kuvausaikaa voinemme määrittää rakennustiedoista, mikäli niitä löytyy, toiveita on. Patrikaisen toimiajasta ei näy tietoa olevan. Kiitos muista tiedoista!