PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Onko tämä hautakivi?


Heikki Koskela
27.07.16, 15:18
Alajärven Iiruulla on liitteessä näkyvä kivipaasi. Sen merkinnät vaikuttavat olevan venäjän kieltä. Kuka kykenee tunnikstamaan merkinnät

https://www.facebook.com/heikki.koskela.71

Juha
27.07.16, 15:30
Heikki, tuo linkki vie omalle profiilisivullesi - en löytänyt kuvaa



Juha

Heikki Koskela
27.07.16, 16:58
Ei taida onnistua minun taidoillani sitten ollenkaan. Pahoittelen. Siellä se kuitenkin olisi facebookissa jossain esillä. Minulta kun on hukassa erään 1808 sodan venäläisen luutnantin hautapaikka Iiruulla. Siellä sellainen pitäisi olla.

Kiitos yrityksestä.

MariaL
28.07.16, 09:55
Heikki, kun menet facebookiin, klikkaa se kuva auki niin, että näkyy "isona" ruudullasi siten, että kuvan kommentit näkyvät siinä kuvan oikealla puolella kuvaa ja kuvan tausta tummana. Sitten kopioit sen osoitteen siitä osoitekentästä. Jos kuva on kuitenkin sellainen, ettei sen lataaja ole sitä asettanut julkiseksi, emme pääse silti sitä näkemään.

Voit myös ladata kuvan omalle koneellesi. Siinä samassa näkymässä missä kuva näkyy suurena, kuvan alareunasta valitse "options" (suomenkielisessä Facebookissa ilmeisesti nimellä valinnat tms. en muista, kun oma Facebookini on englanniksi) ja siellä on kohta, joka sanoo "lataa kuva" tms.