PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuulutko sukuuni 2016


Kiikasta
17.06.16, 09:58
8.-9.10.2016

Suomen suurin,

nyt jo seitsemännentoista kerran järjestettävä sukututkimustapahtuma

Vantaan Hiekkaharjussa

Vantaan ammattiopisto Varian Tennistien toimipisteessä, osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa

Sukuja ja sukuseuroja eri puolilta Suomea

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n nyt jo seitsemännentoista kerran järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Kolme mielenkiintoista yleisöluentoa kumpanakin tapahtumapäivänä, tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta, sukuseuran perustamisesta, DNA:sta ym.

Näyttelyosastoilla on sukututkijoita, sukuja ja sukuseuroja sekä sukututkimusharrastusta tukevia yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea. Tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa kaikille sukututkimus- ja sukuasioista kiinnostuneille.

Edellisessä tapahtumassa vuonna 2015 oli noin 90 näytteilleasettajaa ja yleisöä viikonlopun aikana kävi reilut kaksituhatta eri puolilta Suomea.

Vuoden 2016 valokuvanäyttelyn teema on ”Ammatteihin liittyvät asut”. Näyttelyssä on Vantaan Seudun sukututkijoiden albumeista löytyneitä, vuonna 1950 tai aikaisemmin otettuja valokuvia eri ammatteihin liittyvistä asuista; sekä uniformuista että vapaammista asusteista. Mukana on sekä kotikameroilla näpättyjä kuvia että ammattikuvaajien ottamia poseerauksia eri vuosilta ja eri puolilta Suomea.

Yleisöllä on tapahtumaan, luennoille ja tietoiskuihin vapaa sisäänpääsy. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin.



Lue lisää: http://www.vantaanseudunsukututkijat.net/kuulutko-sukuuni-tapahtuma/