PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Prija / Priia suku Harjavallan Pirilässä


Marjalee
21.03.16, 11:03
Löysin Jacobus Prijan syntymämerkinnän 22.7.1736 Harjavallan Pirilästä, mutta kummien nimistä selvisi vain etuniminä Lisa, mahtaisiko joku teistä saada muista kummeista selvää ?

Tästä osoitteesta löytyy merkintä:

http://www.sukuhistoria.fi/sshy/kirjat/Kirkonkirjat/harjavalta/syntyneet-vihityt-kuolleet_1731-1793_ap/8.htm

Forumilla ei näytä olleen keskusteluja Priia suvusta, nimi on käytössä edelleen, mutta enää 7 :llä henkilöllä väestörekisterin mukaan.
Jacobuksen tyttärentytär oli isoukkini äiti.

Kiitos !
Hyvän pääsiäisajan toivotuksin
Leena Hyvärinen

Marjalee
21.03.16, 13:03
Sainkin itse osan selville.
Todennäköisesti ensimmäinen kummi on Harjavallan talonhaltijaluetteloissa mainittu Eric Henricsson Futka ( http://users.utu.fi/isoi/talot/harjaval.htm ), olisiko toinen Henric Marcusson Heickilä ? ( on ollut Heikkilän isäntänä tuohon aikaan Harjavallassa), sitten on epäselvää minulle, mutta viimeinen taitaa olla piika Lisa Heikintytär Heickilästä. Mikä tuo N kirjaimella alkava sana voisi olla, hänen vaimonsa on Lisa ?tytär.

haapiot
21.03.16, 14:00
Hei Sukulaisia lie eli ristiin naitu. Sekä Heikkilään että Priiaan tuli emännät Torttilan Tolvista ja Futkaan Heikkilästä.
Mistähän tuo Johan Henricss Priia lie kotoisin?
TH

Marjalee
21.03.16, 15:18
Hei Sukulaisia lie eli ristiin naitu. Sekä Heikkilään että Priiaan tuli emännät Torttilan Tolvista ja Futkaan Heikkilästä.
Mistähän tuo Johan Henricss Priia lie kotoisin?
TH
Kiitos vastauksestasi!
Nyt loppuvat tietoni tuohon 1709 syntyneeseen Johaniin,
rippikirjan tiedot perheestä ovat tässä:
http://www.sukuhistoria.fi/sshy/kirjat/Kirkonkirjat/harjavalta/rippikirja_1760-1768_ap/41.htm

Talonhaltijaluettelossahan näkyykin 1500-luvulta alkaen nimiä Priiassa - ketä olivat, pitäisi saada Y testi miespuolisesta Priiasta, niin tulosuuntaa voisi vähän aavistella sen mukaan :)

Marjalee
21.03.16, 16:07
No, niin - Johan oli siis vävy ja sitä tarkoitit, että mistä ilmestyi - hidas sytytys täällä - siispä pitää yrittää löytää hänen juurensa, ei lopu etsimiset :)
LeenaH