PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Jens Nilssonin sukututkimukset


Tiina Miettinen
17.01.16, 10:45
Hyvät Sukututkijat!

Keskuudestamme aivan liian pian poistunut sukututkija ja Seuran järjestöpäällikkö Jens Nilsson (sukufoorumin nimimerkki Movitz) jätti jälkeensä useita eri vaiheessa olevia sukututkimuksia ja artikkeleita. Ne ovat nyt Genoksen toimituksen hallussa ja tarkoitus on toimittaa ne valmiiksi ja julkaista tulevaisuudessa.

Tärkeää olisi, että saisin tietooni mitä kaikkea sukututkimukseen liittyvää Jens Nilsson on ehtinyt julkaista viime vuosien aikana. Toivon, että lähetätte minulle tiedon lukemistanne ja näkemistänne Jens Nilssonin artikkeleista sukututkimusseurojen, sukuseurojen tai muiden tahojen julkaisuissa, joista ei välttämättä löydy tietoa netistä. Näin emme epähuomiossa julkaise jo kertaalleen muualla julkaistuja artikkeleita.

Laittakaa tietoa tähän ketjuun, yksityisviestillä tai sähköpostilla tiina.miettinen*genealogia.fi

Jensin monet aloitetut sukututkimukset ovat korkeatasoisia ja ne kannattaa toimittaa valmiiksi ja julkaista vaikka keskeneräisinäkin sukututkijoiden iloksi ja hyödyksi.

Sukututkimusterveisin
Tiina Miettinen

Jukkis
17.01.16, 11:30
Hei,

Tämä sivusto varmaan jo tiedossa:
http://valtakunnangenealogi.blogspot.fi/

TimoT
10.02.16, 10:41
Tiedonvälityksen kannalta olisi eduksi, että hyvin suppealle yleisölle (sukuseurat, paikallislehdet yms.) aikaisemminkin julkaistut teokset julkaistaisiin, mikäli niillä on yleisempää merkitystä asiasisällön, tutkimusmenetelmien, lähteiden yms. takia. Tämä tietysti tekijänoikeuksien rajoissa ja hyvää lehtimiestapaa noudattaen.