PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : kuva Genoksessa


MeMo
16.01.16, 13:19
http://www.genealogia.fi/genos-old/71/71_177.htm
Artikkelissa kerrotaan A.L.Sabelista ja siinä on kuva tekstillä:
"Tsar Nikolaj II med döttrarna Olga och Tatjana som gäster hos officerskåren vid 13., Erivanska, livgrenadjärregementet i Krasnoje Selo (1913). Stående längst t.h. stabskapten A.I. Sabel. Foto: K. Popov"

Mistä tämä kuva mahtaa olla peräisin? Olen tekemässä Sabeleista tutkimusta. Tmä kuva olisi kiva lisä! A.L.Sabelin kuva löytyi Kuopiosta. Sotahistoriallinen museo ei tunne tätä K. Popovin kuvaa. Mistä siis kysellä?
MeMo

Retu S Aho
16.01.16, 21:47
Kuva on tuosta artikkelin lähdeteoksesta "Leib-Erivantsy v Velikoj Vojne", Paris 1959.

Löytyy Google - kirjana ja sieltä sivun 16 jälkeen, kun kirjoittaa selaimen hakukenttään попов лейб-эриванцы в великой войне.

Tämä kirja löytyy myös pdf:nä verkosta kopioituna kappaleittain, siellä ensi vilkaisulla Adalbert mainittu joukko-osastohistoriikissa useastikin.

MeMo
18.01.16, 18:37
Jep. Hyvillä ohjeilla kuva löytyi. Jos sen tuosta saa kuvakaapattua niin taitaa olla niin huonolaatuinen, että ei taida tointaa. Nyt ymmärrän miksi kuva on Genoksessa niin pieni. Venäjällä saattaisi olla alkuperäinen, mutta en taida kysellä:D:
Katsotaan jos löytyy alkuperäinen kirja ja minkä tasoisena kuva siinä näyttää. Se arvoitus kuitenkin ratkesi.
Kiitos avusta.