PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Adelsvapenin "Suku-Wiki"


Helena V.
13.07.07, 14:46
Hei,

Tuli Ritvan eilisestä linkistä mieleen taas vanha puheenaihe/ haave "Suku-Wikistä".

Ruotsalaisethan ovat sellaisenkin jo pistäneet pystyyn ja siellä on aika kätevää kommentoida ja korjailla taulustoja.:)

http://www.adelsvapen.com/genealogi/Huvudsida

t. Helena V.

kkylakos
16.07.07, 08:46
Hei,

niin käteväähän sinne on laittaa kaikenlaisia tietoja, valitettavasti eivät hyödynnä Wikin mahdollisuutta lisätä lähdeviitteitä. Yksi sivu kertoi vanhemmista, jotka ovat olleet minulta toistaiseksi kadoksissa. Yritin ottaa yhteyttä sivua muokanneeseen henkilöön saadakseni tietää mihin lähteeseen tieto perustui, mutta en saanut vastausta.

Toinen heikkous on se, etteivät sivut perustu tietokantaan, eli yhteenliittyvien sukujen yhdellä sivulla ao. vaimolla on vanhemmat, mutta toisella sivulla vanhemmilla ei ole tytärtä.

Helena V.
16.07.07, 20:21
Hei Kaisa,

Wiki on kuitenkin aina Wiki, eli kellä kulloinkin on aikaa ja kiinnostusta korjailla ja täydentää tietoja - tai sitten ei... Vapaaehtoista kun on, tarvitaan aktiivisia tosiharrastajia. Ajan kanssa voi tulla hyvääkin jälkeä. Kuitenkin haut pelaa ja tietoja on kertynyt jo aika mukavasti. Toki ovat vielä monilta kohdin puutteellisia ja eri sukujen kesken väliin ristiriitaisiakin, mutta siksipä voi jokainen niitä omalta kohdaltaan täydentää.

Muistaakseni siellä on kohta, johon voi lähdeviitteitäkin laittaa - tai voihan niitä laittaa kukin ao. kohtaankin. (Vai oliko siellä nyt se tähdityssysteemi tietojen dokumentointiasteen mukaan?)

Hyvää kesän jatkoa,
t. Helena V.