PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : FinFamily hakee java-taitajia


PekkaV
29.12.15, 22:31
FinFamily (FF) on laajassa käytössä olevan Sukututkimus 2004:n seuraaja. FF on nyt ollut käytössä pari vuotta. Käyttökokemukset tästä ainoasta avoimen lähdekoodin suomalaisesta sukututkimusohjelmasta ovat hyvät ja kannustavat kehittämään FF:ää edelleen.Tiimin resurssit eivät kuitenkaan nykyisellään riitä kaikkeen tarvittavaan.

Haemme FF:n kehittäjätiimiin uusia henkilöitä. Toivomme sinulla perustietoja sukututkimuksesta, mutta ennen kaikkea hyvää java-kielen ja jonkun sql-tietokannan osaamista. Pientä ohjaustakin voimme tarjota, jos sinulla on perusosaaminen, mutta haluat panostaa oppimiseen. Voit valita oman panostuksesi määrän ja valita kehityssalkusta itseäsi kiinnostavia kohteita.

Palkkiona tarjoamme saman kuin nykyiselläkin tiimillä on. Mukavaa fiilinkiä, kun pääsee edistämään omiakin ideoita ja rattoisana ryhmätyönä tyydytämme suomalaisten sukututkijoiden ideoita ja tarpeita.

Yhteydenotot pekka.valta (at) genealogia.fi

ilkant
30.12.15, 01:11
Laitoin sähköpostia kun tässä on jo puoliksi sotkeutunut FinFamilyn koodiin ja toiveet osaamisista täyttyvät. :)