PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suomen Sukututkimusseuran uusi järjestöpäällikkö valittu


P. T. Kuusiluoma
23.11.15, 14:59
Suomen Sukututkimusseuran hallitus päätti kokouksessaan 22.11.2015 valita uudeksi järjestöpäälliköksi viestinnän tradenomi Joonas Jylhän (s. 1986). Hän aloittaa tehtävässään tammikuun alusta 2016.

Aiemman työuransa Joonas Jylhä on tehnyt vuodesta 2005 alkaen erilaisissa viestintä- ja järjestötehtävissä muun muassa oikeusministeriössä sekä Taideteollisen korkeakoulun ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnissa.

— Tartun erittäin suurella mielenkiinnolla Suomen Sukututkimusseuran järjestöpäällikön töihin. Tehtävät Seurassa ovat haastavia, mutta toivon vaikuttavani erityisesti siihen, että seura on helposti saavutettava ja läheinen kaikille sen jäsenille, Jylhä toteaa

Turusta kotoisin oleva Jylhä on harrastanut sukututkimusta teini-ikäisestä lähtien. Hänen juurensa ovat isän puolelta Varsinais-Suomessa sekä Satakunnan eteläosissa. Äidin puolelta sukua on löytynyt laajemmin Pohjois- ja Etelä-Pohjanmaalta, Jyväskylän seudulta, Pohjois-Savosta ja Kainuusta sekä Karjalasta.