PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Merkittävä jäsenetu Museovirastossa


P. T. Kuusiluoma
23.11.15, 14:56
Suomen Sukututkimusseuran jäsenillä on uusi merkittävä jäsenetu. Seuran henkilö- ja yhdistysjäsenet saavat alennuksen Museoviraston kuva-arkistossa säilytettävästä Atelier Nyblinin lasinegatiivikokoelmaan 1877—1922 kuuluvista kuvista sekä O. I. Collianderin pappiskuvien kokoelmasta.

Seuran henkilö- ja yhdistysjäsenet saavat näistä kokoelmista kuvia omaan käyttöönsä ilman Museoviraston hinnaston mukaisia käyttömaksuja. Jäsenten maksettavaksi jää vain hinnaston mukainen kuvamaksu, joka on tällä hetkellä 18 €/kuva. Jos kuva on digitoitu, saa Seuran jäsen sen puoleen hintaan.

Henkilö- ja yhdistysjäsenten omalla käytöllä tarkoitetaan henkilökohtaista käyttöä sekä julkaisemista verkkosivustolla tai printti- ja digitaalisissa julkaisuissa sekä vähäisessä määrin tapahtuvaa myyntituotekäyttöä. Jäsenetu ei koske muuta markkinointi-, mainos- ja kaupallista myyntituotekäyttöä.

Atelier Nyblinin lasinegatiivikokoelma 1877—1922 on merkittävä suomalainen valokuvakokoelma. Se sisältää noin 120.000 kuvaa, joista vain pieni osa on digitoitu. Piispa O. I. Collianderin teostaan Suomen kirkon paimenmuisto 19:n vuosisadan alusta nykyaikaan varten keräämässä kokoelmassa on 2.888 valokuvaa.

Saadakseen jäsenedun Seuran jäsen tekeee valokuvatilauksen Museoviraston normaalin tilauskäytännön mukaisesti ja tässä yhteydessä ilmoittaa olevansa Suomen Sukututkimusseuran jäsen.