PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Löytö?!


Giösling
19.06.08, 12:30
Minne on kadonnut yleinen keskustelu-otsikon alle kirjoittamani Löytö?!-niminen viesti?

Sen tarkoitus oli ohjata lukijoita Giösling-Taxell-ketjuun, jota monet eivät normaalisti seuraa.

Eikö löytöä siis saa mainostaa?



Terveisin

Juhani Pesu

Juha
19.06.08, 12:51
Suku Forumilla on Tutkimuslöytöjä -niminen alaforumi. Sinne siis kuuluvat kaikki mielenkiintoiset uutiset eri tutkijoiden yksin tai yhteistyössä tekemistä löydöistä.

Saman asian kirjoittamista usealle eri alaforumille ei suositella. Kun keskustelu samasta asiasta pysyy yhden alaforumin ja yhden otsikon alla, saa jokainen lukija siitä tahtoessaan mahdollisimman kattavan kuvan.

Useimmat Forumimme jäsenet osaavat varmaan käyttää "Uudet viestit" -toimintoa. Tällöin kaikki edellisen käynnin jälkeen ilmestyneet keskustelunavaukset ja/tai jatkot saa näppärästi kerralla silmäiltäväkseen.



Juhannusterveisin

Suomen Sukututkimusseura
Juha Vuorela
webmaster

Giösling
19.06.08, 13:00
Poistamalla kokonaisuudessaan täysin asiallisen ja hyväätarkoittavan viestini, forumin ylläpito on jälleen kerran puuttunut räikeimmällä mahdollisella tavalla sananvapauteeni. Suomalaisen sukututkimuksen eteenpäinviemistäkö mielestänne palvelette?

JP

Juha
19.06.08, 13:05
Forumilla on sananvapaus sen sääntöjen puitteissa. Nämä säännöt on jokainen rekisteröitynyt käyttäjä hyväksynyt.

Tarvittaessa ylläpito puuttuu sille annetun tehtävän mukaisesti keskusteluun ohjeistamalla kirjoittajia tahi muuttamalla ja poistamalla viestejä.



Asian käsittely tältä osin päättyy tähän.


Suomen Sukututkimusseura
Juha Vuorela
webmaster