PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukuohjelmisto 11 - Kiitos!


HarriKoski39
08.11.15, 14:33
Esitän kaikille vinkkejä antaneille syvimmät kiitokseni; kuulun itse ennen Talvisotaa syntyneiden tumpeloryhmään, jonka taidot tavallisesti riittävät vain perusohjelmien asentamiseen. Kaksikielinen (fi - eng) ohje oli ymmärtävälle riittävän tarkka, itse harhailin välillä siellä sun täällä. Tuottaisiko yletöntä vaivaa luoda pelkästään kotimaisella kielellä oleva ohje, johon lisättäisiin vinkit eri valintojen merkkaamisesta esimerkiksi tilapäisesti paperille (kuten eri salasaha-valinnat, jos niitä tarvitaan asennuksen myöhemmässä vaiheessa)?

Vielä kerran kiittäen

Harri Koski, Espoo

Mika Halonen
08.11.15, 19:18
Kiitos palautteesta. Käyttäjätunnukset ja salasanat on katsottu sellaisiksi, että lukijan oletetaan ymmärtävän, että ne pitää ehdottomasti muistaa asennuksen jälkeen.

Hyvinkin todennäköisesti en tule kirjoittamaan erillistä suomenkielistä ohjetta.

T. Mika

harrysme
09.11.15, 19:52
Lahjahevosen hampaita ei pidä katsoa. Kiitokset tekijöille minultakin.

Valitettavasti joudun toteamaan, etteivät taidot riitä asentamiseen. Jotenkin menee eri polulle. Tyydyn 2004:ään ja ilmaisohjelmistoihin.