PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Seppänen


Rantaneuvos Seppänen
29.10.15, 21:22
Suomussalmen Seppäsiä selvittämään, jos voisit antaa todellista tietoa sukumme Seppäsistä niin otan niitä mieli hyvin vastaan ja mieluimmin nykypäivään.
Koska on edelleen selvittämättä oliko varmuudella Sulkavalta lähtenyt Pekka Seppänen meidän Kainuun Seppäsen kantaisämme kun on olemassa muitakin vaihtoehtoja olemassa taka taskussani ja nyt kehiin uusia avauksia tänne. Kirjailija, rantaneuvos Eero Antero Seppänen Suomussalmi. www.rantaneuvos.com

Kimmo Kemppainen
29.10.15, 23:16
Seppästen alkuvaiheista Kainuussa on uutta tietoa, valitettavasti sitä en tiedä, mistä Kainuuhun tulivat. Arvailla en viitsi kun eipä siitä kukaan hyödy. Täytyy palata asiaan kun on aikaa.
Kimmo Kemppainen


Suomussalmen Seppäsiä selvittämään, jos voisit antaa todellista tietoa sukumme Seppäsistä niin otan niitä mieli hyvin vastaan ja mieluimmin nykypäivään.
Koska on edelleen selvittämättä oliko varmuudella Sulkavalta lähtenyt Pekka Seppänen meidän Kainuun Seppäsen kantaisämme kun on olemassa muitakin vaihtoehtoja olemassa taka taskussani ja nyt kehiin uusia avauksia tänne. Kirjailija, rantaneuvos Eero Antero Seppänen Suomussalmi. www.rantaneuvos.com (http://www.rantaneuvos.com)

Aslak67
30.10.15, 04:34
Re/Kimmo: "Seppästen alkuvaiheista Kainuussa on uutta tietoa, valitettavasti sitä en tiedä, mistä Kainuuhun tulivat. Arvailla en viitsi kun eipä siitä kukaan hyödy. Täytyy palata asiaan kun on aikaa.
Kimmo Kemppainen"

Kimmon kommentti edustaa järkeä ja maltillisuutta: Odotetaan, mutta ei ole tarpeellista taistella enää julkisilla areenoilla. Hoidetaan kyseinen detalji "caballerojen" eli sivistyneiden ihmisten tapaan.

Pannaan kuitenkin viihteeksi hieman areenoista ja caballeroista puhuttaessa romanttisia ja vähemmän romanttisia muistoja erään sodan keskeltä, mikä sai Aslakin jäämään härkien keskelle, ja syynä oli tämän naisen laulu purjealuksesta.

Kaunis jas tunnettu laulajatar, Isabel Pantoja, meni onnelliseen ja romanttiseen avioon kuuluisan härkätaistelijan kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=FZBj0QXEO_0

Mutta.... mitä järkyttävää tapahtui tapahtui kaiken onnen keskellä?

https://www.youtube.com/watch?v=qsQqA7RM0FQ

Ei mielestäni mennyt offtopicin puolelle, koska olen tutkinut geneettisesti jopa Pantojan suvun.