PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuivaniemen vihityt v. 1773-1870


P.Mäntylä
25.07.15, 14:44
Tervehdys

Olen saanut täältä niin suunnattomasti apua, että päätin siirtää entisten auttajieni ja myös kaikkien muiden luettavaksi Kuivaniemen vihittyjen kirjoista itselleni kirjoittaman kopion. Syynä tähän kirjoittamiseen oli se, että vuonna 1779 Jaakko Juhonpoika Torvela ja Kaarina Antintytär Ervasti muuttivat lapsineen Haukiputaalta Kuivaniemeen. He löytyivät Kuivaniemeltä Hyryn talosta. Koska Jaakko kuoli heti muuton jälkeen, Kaarina meni vihille naapurista Pekka Matinpoika Hietalan kanssa ja he jäivät asumaan Hyryn taloa. Koska HisKissä ei vielä ole Kuivaniemen vihittyjä, katsoin helpommaksi etsiä niitä yhdestä itse kirjoittamastani tiedostosta kuin selata niitä vihkikirjojen kuvista. Saan tässä "hyrryytellä" pitkät ajat Kuivaniemen Hyryjä, sillä suvusta kasvoi siellä suuri!
P.S. Jos tästä ei ole teille muuta apua, niin pääseehän siitä näkemään yleissilmäyksen kylän elämään ja sen miten sodat ja katovuodet ovat tehneet kylään leskiä.

Hyvää kesänjatkoa toivoo Pentti

Katariina Vienontytär
25.07.15, 22:09
- Ei vihittyjä vuonna 1808, jotakin sekin kertoo (ja paljon)! Kiitos jakamisesta, kiitos, kun annoit hyvän esimerkin meille muille "tutkijoille"!

s.peltonen
29.07.15, 17:15
Tervehdys Pentti,

Suuret Kiitokset Kuivaniemen vihittyjen tiedostosta!

Sukuhenkisin Terveisin Toivotteleepi,
sari p

heikki.kai
26.11.15, 18:12
Ja siitähän se löytyi heti jäljestä! Kiitos!!!!