PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ovet sulkeutuvat


mjauhi
08.07.15, 15:13
Olen ollut joskus hieman känkkäränkkä tällä sivustolla(muillakin), mutta haluaisin kiinnittää huomionne ongelmaan, joka koskee varmasti muitakin kuin minua.

Kun tutkii sukuja, joiden tietoja löytyy netistä, törmää jatkuvasti että pitäisi liittyä tutkittavaan sukuseuraan. Ei tälläisellä eläkkeellä(pienellä) olevalla ole varaa liittyä jokaiseen(20-30kpl), ei varsinkaan Savon sukujen kohdalla.

Joistakin seuroista on tullut asiallista palautetta(esim. Huuskoset) ja toisessa ääripäässä(esim. Vihavaiset) ei ole tullut luvattua pääsyä sivustolle. Pahinta mielestäni on, että tietoja vedetään pois DNA-tutkimuksesta.

Nyt on tilanne, etteivät sukuseurat saa uutta tietoa, ellei suvun sisällä ole tosi aktiivista tutkijaa, muttei hänenkään tutkimuksensa mitään edistä , jos ne eivät saa tukea ja kritiikkiä muilta. Ne ovat kuin savusauna suvun kotipaikassa. Savu ja humala haihtuu.

Ehdottaisinkin, että mahdollisimman moni sukuseura tarjoaisi jäsennyydeen( omasuku tai tehtäväjäsen) henkilöille, jotka ratkaisevat jonkun sukua mietityttäneen osaongelman. Tämä saattaisi jopa lisätä mielenkiintoa ko. sukuseuraa kohtaan!!!!

Tutkimisiin