PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Minne Juho Henrik Svanberg Urjalassa muuttaa?


Joule
23.06.15, 12:10
Juho Henrik Svanberg muuttaa vuonna 1888 Jokioisilta Urjalaan. Muuttoluettelon sivu: http://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?bid=14924&pnum=11
Juho Henrik on sisäänmuuttaneissa 24.2. kohdalla. Mutta mistä hänet löytää rippikirjasta? Muuttajan nimi -sarakkeen jälkeen on myös sarake jossa sukunimiä (ja kaiketi siinä lukee Johansson?). Joidenkin kohdalla on myös viittaus rippikirjan sivuun - Juho Henrikin kohdalla ei. En kuitenkaan osaa häntä poimia nyt rippikirjasta.

Vinkkiä odotellen
Jouni

Joule
18.07.23, 13:00
Vastaan itse tähän esittämääni kysymykseen, johon toki ystävälliset tutkijakollegat löysivät tämän vastauksen jo viime vuoden puolella.

Juho Henrik oli muuttanut Urjalan Kehroisten (Kehron) kylään. Hän vaihtoi 1890-luvulla sukunimen Salmiseksi. Hän eli loppuelämänsä Urjalan eri kylissä (perheineen). Hän kuoli v 1936 eli 63-vuotiaana juuri Kehron kylässä.