PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Haaksirikot ja pelastusseurat 1700-luvun Itämerellä


eruppa
11.06.15, 15:39
Arvoisat harrastuskolleegat!

Postista tuli tänään uusi Tieteessä tapahtuu-lehti (numero 4/2015). Lehden sisältö keskittyy, toisin kuin Tiede-lehden, ihmistieteisiin.
Lehdessä oli artikkeli nimeltä "Haaksirikot ja pelastusseurat 1700-luvun Itämerellä". Artikkelin kirjoittajat ovat Riikka Alvik, Juha-Matti Granqvist, Mikko Huhtamies ja Katja Tikka.

Kyseinen artikkeli olisi hyvin sopinut myös Genos-lehteen, niin hyvin se kuvailee Itämeren rannikon laivaliikenteen ongelmia kyseisenä aikana. Lehdessä on myös DNA-sukututkijoita kiinnostavaa luettavaa.

Tuon lehden voi muuten tilata linkistä tilaukset (at) tsv.fi. Minulle lehti on (ainakin toistaiseksi) tullut veloituksetta.

Hyvää Juhannusta toivotellen Porin Erkki

Tuula Cu
11.06.15, 17:20
Kiitos hyvästä vinkistä! Ainakin meitä Suomenlahden saaria tutkivia tuo haaksirikkoartikkeli kiinnostaa kovasti.

Tuula K

Olarra
12.06.15, 08:49
Arvoisat harrastuskolleegat! Postista tuli tänään uusi Tieteessä tapahtuu-lehti (numero 4/2015). Tuon lehden voi muuten tilata linkistä tilaukset (at) tsv.fi. Minulle lehti on (ainakin toistaiseksi) tullut veloituksetta. Hyvää Juhannusta toivotellen Porin Erkki

Lukea voi myös netistä: http://www.tieteessatapahtuu.fi/files/TT04_2015_web.pdf