PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Juuret 2.1 väärien kytkentöjen purku


Wiljami
27.04.15, 17:53
Juuret 2.1 -ohjelma teki talvella yllätyksen. Ohjelma oli monena avoinna, kun lisäilin eri tiedostoihin tietoja. Seurauksena, että sekoitti asioita. Korjauksien jälkeen on sukupuussa yhä ongelma, että kytkee ilman vanhempia olevan henkilön vihreitten tyhjien ruutujen välityksellä summittaisesti johonkin sukuun. Muut sukupuuruuduthan ovat keltaisella pohjalla. Vihreä on tyhjän merkki, mutta toimii nyt virheelisenä linkkinä. Asia ilmenee vain graafisessa sukupuussa ja sukupuun tulostuksessa. Sattuuko kenelläkään olemaan konsteja moisten kytkentöjen purkamiseen? Ohjelmassa oleva kytkentöjen purkutoiminto purkaisi koko tiedoston kaikki kytkennät. Sitä en voi tehdä.

Wiljami
27.04.15, 23:46
Aloin vahvasti epäillä tiedoston vioittumista Win. 8.1 -järjestelmässä. Poistin ko. tiedoston turvakopioineen sekä kuvineen. Kopioin toiselta koneelta (XP järj.)riittävän vanhan tiedoston sekä otin myös toisen alkuperäistä vastaavan kuvatiedoston käyttöön uudelleen nimeämisen kautta. Jonkinverran menetin työpäiviä, mutta nyt vaikuttais, että kaikki ok. Muita ongelmia eikä viiruksien merkkejä koneellani ilmene. Mutta kyllä vanha XP-järjestelmä oli varsinkin viimeisinä tukiaikoinaan nopea ja toimintavarma verrattuna tähän kasiversioon.
Luulen, että alkuperäiseen kysymykseeni /ko. ongelmiin ei apuja olisi ollut muilla konstein saatavissa.