PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ancestryn siirtolaisuusaineistot ilmaisia 16.4.-20.4.


kkylakos
17.04.15, 11:46
Ilmoitettu, että Ancestryn "siirtolaisuusaineistot" ilmaisia 16.4.-20.4. Varmaan ainakin matustajalistaukset. Käyttö vaatii tilin luonnin, ellei sellaista jo ole.

http://home.ancestry.com/

Wiljami
17.04.15, 23:58
Kun luo tilin, saapi varautua siihen, että sähköpostiin alkaa tuppautumaan tiheänlaiseen "kehotuksia" liittymisestä ko. palvelun maksavaksi käyttäjäksi. Jos nyt eivät aivan vasta ole tapojaan muuttaneet, tuskinpa. Tyrkytysmeininki sai minut pysymään visusti erossa. Mainoksia tuli vuoden ajan ja aina useitakin viikon aikana. Jotkut pitävät moisesta, minä en. Ilman tyrkytystä jo vuosien saatossa varmaan olisinkin ostanut ko. palveluita. Mutta kukin tekee kuten sopivaksi näkee. Kyllähän siellä tietoa on, mutta sisältyykö kaikki maksettuun kausihintaan? Tietääkö joku tarkemmin?

RaiLil
20.04.15, 17:55
Kiitos Kaisalle ilmoituksesta Ancestryn ilmaisesta hakemisesta. Sain sieltä tietoa muutamaan matkustajaluetteloon ja passihakemuksia USA.ssa.

Saa nyt sitten nähdä alkaako tulla mainospostia, toivottavasti ei.

Raili Lilja