PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Stenbäck


Vikelli
26.03.15, 08:37
Tietojeni mukaan Kemijärvellä olisi pitänyt asua 1900-luvun alussa Stenbäck-niminen mieshenkilö. Etunimestä tai mahdollisesta perheestä ei ole tietoa. Miehestä ei ole havaintoja myöhemmin ja hänet on julistettu kuolleeksi ehkä vuonna 1990.
Olisiko kenelläkään tietoa henkilöstä?
kyselee Leena

Vikelli
28.03.15, 10:29
Lisäys edelliseen: Stenbäck on ollut mahdollisesti Petsamossa sekä Murmanskissa ennen katoamistaan. Kirjasta "TURJANMEREN MAA Petsamon historia 1920-1944", toimittajat Jouko Vahtola ja Samuli Onnela, löytyy muutama Stenback, Stenbäck-niminen, mutta en osaa yhdistää vähäisten tietojeni perusteella.
Löytyisikö henkilöstä tietoa Eila Lahti-Arqutinan kirjasta Stalinin vainojen ajoilta? Minulla ei ole kyseistä kirjaa hyllyssäni, vaan se on ollut joskus lainassa serkkupojalta.
Anteeksi, kun näin monta kysymystä. Suurkiitokset jo tässä vaiheessa mahdollisesta avusta!
Leena:):):)

Lukkari
28.03.15, 12:16
Stenberg Jukka Albertinpoika s.1898 löytyy E L-A:n kirjasta, työskennellyt ja asunut Muurmanskin alueella. Stenbäckiä ei näy ko. kirjassa ellei sitten ole käyttänyt jotain muuta nimeä.