PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho on perustettu


Hannu Numminen
08.03.15, 16:19
Vehmaalla on tammikuussa 2015 aloittanut toimintansa sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Mahdollisuuksien mukaan kutsumme esitelmöijiä sukututkimusta sivuavista aiheista ja järjestämme tutustumiskäyntejä sukututkimuksen kannalta hyödyllisiin kohteisiin.

Kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Kerhon seuraava kokous on keskiviikkona 18.3.2015 alkaen kello 18, paikkana Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, 23200 Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Kokouksessa Katriina Kaitila-Karttunen kertoo hänen ja miehensä Hannu Karttusen kokoaman, Laitilan Kaariaisten koulupiirin kylien elämää erityisesti 1950-luvulla käsittelevän, teoksen "Kiakauksi, kököi ja kurklavoi" syntyhistoriasta. Lisäksi kerrotaan lyhyesti Eurajoella syntyneen ja Vehmaalla kuolleen tohtorin ja "suomen kielen tienviitoittajan" Samuel Roosin elämästä.

Kahvitarjoilu. Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!