PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suppa


keijola
25.12.14, 18:59
Löysin ancestrystä sukua , mutta en haluaisi maksaa sinnekin . Onko tietoa miten saisin yhteyttä tai tietoa tähän? :

Köhlström

Public Member Tree
Unsourced

Katarina Kaarina Suppa

Birth: dd mm 1795 - Finland
Spouse: name surname
F: Anders Mattson Suppa

M: Maria Mickelsdotter Myllyntaka

PekkaLehtonen
25.12.14, 21:46
Sivuston omistajaan Kohlstromiin saa yhteyttä vain sivuston kautta. Siellä ei ole esim sähköpostia mainittuna.

Pekka Lehtonen

keijola
25.12.14, 22:35
On vähän liikaa noita eri saitteja. Maksan Genille , mutta kun sitten pitäisi vielä maksaa Myheritagelle...ancestrylle jne... Ancestryllekin pitäisi antaa luottokortti jotta saa 14 vrk kokeilun ja peruuttamiseen täytyy sitten soittaa johonkin jenkkinumeroon.

Kiitos kuitenkin yrityksestä auttaa ! Ehkä joku joskus tietää tuosta enemmän , eli edes onko tuo suvun tutkija mahdollisesti suomalainen ja vain käyttää tuota ancestryä.

Ja hyvää Joulua kaikille täällä !

Keijo Latomäki

PekkaLehtonen
26.12.14, 09:31
Voin lähettää sähköpostiosoitteesi Kohlstromille ja pyytää häntä ottamaan yhteyttä sinuun, jos haluat. Voit lähettää osoitteesi minulle sähköpostilla käyttäjälistan kautta, jollet halua sitä suoraan lähettää.
Muuten näyttää tuo Suppa-haara päättyvän Backmaniin 1800-luvun lopulla. Esipolvet johtavat sitten aina aatelisiin saakka.

Pekka Lehtonen

keijola
26.12.14, 18:19
Niin ,ihan omiani ovat nuo Backmanit ))) Isoisä "suomensi" nimensä Metsänkiveksi . Ja juuri tuo linja on se mistä tietoa Aatamiin asti , kaikenmaan kunkkujen kautta , mikäli tuo yhteys Supan kautta Björnramiin ei ole virheellinen . Yritän sitä kyseenalaistaa aina kun mahdollista ))) Itse en sitä ole löytänyt vaan edesmennyt Erkki Sipilä. Nuo Sipilän tutkimukset taas tuntuvat usein ihmisiä kiusaavan virheineen.

Jos voit olla niin ystävällinen, että lähetät tuolle henkilölle postini : keijopa*hotmail.com ... jos hän vaikka olisi kiinnostunut ottamaan yhteyttä.

Kiitos sinulle vaivannäöstä !

t. Keijo Pekka Arvid Latomäki