PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimusohjelma


TuulaL
17.11.14, 21:58
Hei!
Olen käyttänyt GENUS-ohjelmaa ja nyt tuli ongelma, kun se ei toimikaan windows 8:ssa. :confused: Asiaa hieman tutkiessa netistä en päässyt puusta pitemmälle eli mitä ohjelmaa alkaisin nyt käyttämään? Mihin saisin tietoni helposti siirrettyä? :rolleyes:
Auttakee työ jolla jo kokemusta on ko. aiheesta.:) Kiitos.

tkh
19.11.14, 21:41
Hei!
Olen käyttänyt GENUS-ohjelmaa ja nyt tuli ongelma, kun se ei toimikaan windows 8:ssa. :confused: Asiaa hieman tutkiessa netistä en päässyt puusta pitemmälle eli mitä ohjelmaa alkaisin nyt käyttämään? Mihin saisin tietoni helposti siirrettyä?

Oletko kokeillut toimiiko ohjelma jo käynnistät sen Compatibility mode:ssa (en tiedä mikä on suomenkielisessä Windowsissa termi)?

Eli ohjelman .exe -tiedoston päällä hiiren oikealla ja valikosta viimeinen alhaalla Properties/Ominaisuudet, 2. välilehti Compatibility ja ruksi päälle Run this program in compatibility mode for: ja pudotusvalikosta joko Windows 7 tai Windows XP.

Jos tuo ei auta niin Genusta pitäisi ajaa virtuaalikoneessa joka on aika paljon isompi jumppa jos sitä ei koskaan ole tehnyt.