PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Riitta Minkkinen ja vanhempansa Niilo Minkkinen sekä Valpuri Erkintytär


Pietarila
18.09.14, 14:15
Löysin googlen kautta linkin Kari Paunasalon sukusivuille (http://karin.kapsi.fi/). Sivuilta (enkä muualtakaan) en löydä kuitenkaan mitään yhteystietoa hänelle kysyäkseni, mistä hän on saanut ongittua tietoonsa tämän sivun (http://karin.kapsi.fi/Suvut/Kautto.htm) kolmannen perheen pojan, Lauri Kautton vaimon Riitta Minkkisen ja varsinkin hänen vanhempansa, Niilo Minkkisen ja Valpuri Erkintyttären?

Pietarila
19.09.14, 07:12
Nimimerkki Moelanen52:lle kiitokset lisävinkistä. Eli "Hiskistä löytyy Viitasaaren syntyneiden ja kuolleiden luettelosta 1710-luvulta muutamia Minkkisiä. Mm. sotilas Niilo Minkkiselle ja vaimolleen Valpuri Erikintyttärelle syntyy Kalaniemen Soskonniemen talossa v. 1713 Olli-poika (joka kuolee 1716). Liekö samaa sukua se Risto Minkkinen, jonka isännimi on muodossa Dionisii ja Dion:s (siis Dionysius), ja jolle syntyy kolme lasta 1710-luvulla em. Soskonniemen talossa. Samassa talossa kuolee 3.12.1765 Dionysius Minkinen hukkumalla, ikä 22 vuotta."

Onko täällä henkilöitä, joilla on tietoja esim. juuri näistä Viitasaaren seudun Minkkisistä? Ja erityisesti kiinnostaa juuri Dionysius/Nisius -nimiset Mink(k)iset, jos heitä muita on ollut, kuin tuo 22-vuotiaana hukkunut. Tavoitteena olisi löytää isä Johan Dionysius Minkkiselle, joka on päätynyt Pohjois-Pohjanmaalle 1700-luvulla. Hänen juuristaan ei vain ole tietoa - muuta kuin että isä on varmaankin nimeltään Dionysius/Nisius/Nillo tms. ja sukunimi Minkkinen/Minckinen/Minkinen tms.

olliarmaita
12.10.14, 16:53
Hiskistä Äänekoskella haudatuista löytyy Priitta sekä vanhempansa Niilo ja Valpuri. Lienevätkö etsimiäsi?


kuollut 1.2.1786, haudattu 12.2.1786 Änekoski
Mannila Birgitha, styng 80

omainen: Nils Minckinen
omainen: Valb. Erichsdr.


t. olliarmaita