PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kytö-suku Pieksämäellä 1870-luvulta eteenpäin?


Sinilakki
10.05.14, 19:52
Tutkiskellessani Mäntyharjun suuntaa havaitsin siellä vaikuttaneen Kytö nimisen suvun ja mielenkiintoni heräsi onko tämän kyseenomaisen suvun jäseniä siirtynyt Pieksämäelle missään vaiheessa tai onko Pieksämäellä vaikuttanut muita Kytö nimisä henkilöitä?

Eritoten ajanjakso 1870-luvusta eteenpäin aina uuden vuosisadan alkuun kiinnostaisi ja jos joku on törmännyt Pieksämäella asuviin Kytöihin tieto otetaan mielenkiinnolla vastaan!

On nimittäin herännyt epäilys, että jo aiemmin tällä foorumillani ruotima suoran isälinjani katkeaminen isoisäni isoisään Abel Markkaseen (ks. http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=27510) voisi saada selvyyttä Kytö-suvun kautta, on hyvinkin todennäköistä että isoisäni isoisän biologinen isä olisi ollut sukunimeltään Kytö, ei Hotti kuten sukulaiset ovat aiemmin muistaneet.

Sinilakki
17.12.14, 23:05
Kysymys tuli jälleen ajankohtaiseksi, mielenkiinto sitä kohtaan kasvaa, vaikuttiko Pieksämäellä ketään Kytöä? Onko kukaan törmännyt?