PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Karjalan Sivistys Seuran heimopäivät 2015


Sari H
09.05.14, 11:14
Seuraavat KSS:N Heimopäivät järjestetään 12.4.2015 Kajaanissa. Kyseisen seuran sukututkimustoimikunnan puheenjohtajan ominaisuudessa ja puolesta nyt kartoitankin, että olisiko kiinnostusta itäkarjalais-ja rajakarjalaissukuseuroilla ja suvuilla (järjestäytymättömät) järjestää siellä sukutapaaminen tahi oma sukujuhla? Samalla siinä tapahtumassa teille tulisi etuna KSS:n tarjoamaa ohjelmaakin extrana!

Mikäli kiinnostaa kerätkääpä ne suvut, joilla ei ole yhdistystä porukka kasaan ja ne suvut joilla sukuseura on - ottakaa hallituksen kokouksissanne tämä asia esille.

Suosittelen tätä, sillä meidän seuramme piti Heimopäivillä 2014 Turussa tapamisen ja ensivuonna on tarkoitus pitää meidän (Lesonen) sukujuhlamme Kajaanissa Heimopäivien aikaan, mikäli hallituksemme vastaa myöntävästi.

Ilmoittakaa minulle kiinnostuksenne sähköpostilla, jotta voimme kartoittaa kuinka moni suku ja seura olisi asiasta kiinnostunut. Pyydän infoamaan toukokuun loppuun mennessä - sari.heimonen*gmail.com tai 0445671943

Sari H
09.05.14, 11:37
Tässä vielä vähän lisäinfoa: Kajaanisssa 2015 Heimoviikonlopppuna lauantaina 11.4. on puoleltapäivin mahdollisuus pitää omien yhteisöjensä (KSS:n alaosastot, yhteistyöyhdistykset, sukuseurat) tapaamisia ja kokouksia, joita varten Sivistysseura järjestää tilat. Perinteisesti klo 16 alkaa KSS:n vuosikokous ja klo 19.30 Tee- ja tarinailta. Sunnuntaina 12.4. on Heimomurkinan aika ja klo 13 alkaa Heimojuhla.

Tässä siis mainio foorumi myös sukuseuroille kokooontua Heimoviikonloppuun, jossa on tilaa omille tapaamiseille ja juhlimaan pääsee Sivistysseuran tilaisuuksiin niin lauantai-iltana kuin sunnuntaina.

Tänä vuonna Turussa sukuseuroista mukana olivat Mattiset, Lesoset ja Klementjeffit, ensi vuodelle jo tiedämme, että mukaan on tulossa lisää sukuseuroja. Meidän on hyvä mahdollisimman aikaisin tietää mitkä sukuseurat olisivat kiinnostuneita kokoontumaan Kajaanissa 2015, jotta voimme varmistaa tilat.