PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kaprion seurakunta Inkerissä


Tuiju Olsio
09.12.13, 10:51
Olen yrittänyt googlettaa tietoa, missä ovat Kaprion seurakunnan kirkonkirjat, mutta en ole löytänyt siihen vastausta. Joitakin Inkerin seurakuntia löytyy digitoituna SSHY:ltä, mutta ei Kaprion. Onko Kaprion kirjoja edes mikrofilmattu tai säilynyt?
FamilySearch'stä löytyy jotain, mutta ei niitä henkilöitä, joita etsin eikä pääsyä alkuperäisiin dokumentteihin.
Tiedosta kiitollinen.

Risto Toivonen
09.12.13, 20:26
Ei taida olla kuin Venäjän luterilaisen kirkon Pietarin konsistorin historiakirjakopiot vuosilta 1833-1885 (syntyneet, vihityt ja kuolleet) ja niissäkin on aukkoja. Tänä päivänä näihinkään ei pääse internet-verkon kautta kuin mormoonikirkon jäsenet, mutta ellen väärin muista, on Frankfurtin mormooneilla kyseiset kopiot mikrofilmeinä sukututkimuskeskuksessaan, jonka osoite varmaan selviää tiedustelemalla. Ongelmaksi jää tietysti se, että pitäisi päästä ensin vuoteen 1885 kiinni jotenkin.
Lähetä etsimäsi henkilön tiedot (jos 1900-luvulla syntyneitä) Inkerin kulttuuriseuran sukututkimukseen (sukututkimus inkeri com), niin voimme tutkia mahdollisuuksiasi tietojen löytämiseen.

Risto Toivonen
Inkerin kulttuuriseuran sukututkimuksesta

Tuiju Olsio
09.12.13, 20:42
Suurkiitos jo tästä. En olisi osannut kuvitella, että voisin näitä tutkia Frankfurtissa. Antamaasi osoitteeseen laitan viestiä.