PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ihmetyttää!


einontytar
13.04.08, 22:52
Hei! Aina silloin tällöin tulee Hiskiä tutkittua, löytyisikö sieltä mitään uutta osviittaa sukututkimukseeni ja kuinka sattuikaan, nyt löysin yhden vihkimätiedon, muuttotiedon ja tiedon kahdesta syntymästä.
Viipurissa on syntynyt Juhana Kallioiselle ja Rosa Aliina Pöntyselle kaksi tytärtä vuosina 1902 ja 1904 ja tiedot pitävät kuta kuinkin paikkansa saamieni selvitysten valossa, mutta miksi en löydä pariskunnan vanhinta poikaa, joka on syntynyt 1901 saamieni tietojen mukaan myöskin Viipurissa? Tämä todella hämmästyttää, sillä eikö hänen kaiken järjen mukaan pitäisi näkyä, jos nuoremmat siskotkin näkyvät?

Olisin iloinen, jos joku osaisi tähän jotain vastata, sillä olisi kiva löytää lisätietoa myös tuo vanhimman pojan syntymään.

JaskaS
14.04.08, 09:53
Onko kyseessä sama työmies Juho Kaillioinen, joka muutti Ristiinasta Viipurin maalaiskuntaan elokuussa 1901, ja edelleen 1906 Helsinkiin? Ainakin viittaukset kirkonkirjasivuille vaikuttaisivat siltä. Onko vanhin poika on syntynyt ennen k.o. sisäänmuuttoa?
Syntymäpaikka on sittemmin voinut vaihtua kirjoihin yhdenmukaiseksi nuorempien sisarusten kanssa. Tällaista on sattunut kaikkialla kaikkina aikoina.

:) Jaska

einontytar
14.04.08, 10:46
Jep! Samasta henkilöstä on kyse. Itsekin tuota jo ehdin ynnäillä, että mahdollisesti onkin syntynyt Ristiinassa tämä vanhin poika. Täytyy kysyä Ristiinan kirkkoherranvirastosta papereita, kun aika ja rahat riittää, mutta jos sinulla on jotain lisätietoja antaa, niin iloinenhan olisin.

JaskaS
14.04.08, 11:00
Hei,

En tunne asianomaisia, eivätkä Viipuri ja Ristiina ole tuttuja muutenkaan.
Toin vain esiin tuon mahdollisuuden, joka usein toistuu:eek:

:) Jaska