PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Nettiosoitteet


Orvokki W
20.10.13, 12:00
Lueskelin iltalukemisena vanhoja Sukuviestejä läpi, jotta voin siirtää ne "arkistoon" Genoksen tieltä. Sukuviesteistä löytyi todella arvokasta ja hyvää tietoa, kiitokset siitä. Kaikki tieto ei vain juuri sillä hetkellä ole ollut itselle ajankohtaista, joten tarkempi lukeminen on osittain jäänyt.
Siellä oli paljon viittauksia myös nettisivuille. Tulipa mieleeni, onko kukaan tehnyt luetteloa näistä tärkeistä ja käyttökelpoista nettiosoitteista? Joku tietenkin kysyy, miksen itse tee. Asia tuli kuitenkin mieleeni vasta lukiessani arkistoa ja kirjastoa koskevaa Sukuviestiä.
Tärkeät sukututkimuksen nettiosoitteet -luettelon voisi viedä kirjanmerkkeihin ja käydä sieltä helposti kurkkaamassa sopivaa osoitetta.
Tietenkin Googlekin on olemassa, mutta oikean hakusanan löytyminen ei aina onnistu!

Kaunista syksyä kaikille!

Orvokki

kkylakos
24.10.13, 15:09
Onhan näitä tullut ja mennyt. Muistaakseni Tampereen sukututkijoiden sivuilla on listaa ja yksi löytyy SSHY:s sivuiltakin. Linkki "Sukututkimustietokannat" aivan vasemmasa alakulmassa (http://www.sukuhistoria.fi/sshy/index.htm )

Orvokki W
25.10.13, 11:04
Kiitokset vinkistä/linkistä. Olinkin joskus jo kurkannut tuonne SSHY:n linkin alle. Ilmeisesti on pyrittävä jatkossa itse olemaan aktiivisempi ja päivittämään omaan tiedostoon hyödylliset linkit.
Niitähän tuleekin nyt lähes päivittäin: vierailulta Nimiarkistoon ja lauantain Tieteiden talon tapahtumasta!

Terveisin

Orvokki