PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tervehdys!


Ari Saikkonen
07.10.13, 15:24
Hei vaan kaikille, muutaman tunnin vanhana jäsenenä kahlailen edes- takaisin mielenkiintoista sivustoa. Kaukana horisontissa kajastelee jonkinlainen Saikkosen suvun kooste, ainakin esipolviselvitystä sen mukaan kun onnistuu. Varmaan kuten monen muunkin kohdalla, homma alkoi googlettamisella ja lähti sitten lapasesta...voi käydä niinkin ettei mopoa tarvii keksiä uudelleen eli tietoa vaan pitää kasata kun sitä jo on yllin kyllin.

Jo nyt näyttää siltä että Parikkala, Sortavalan mlk, Jaakkima, Uukuniemi ja muutama muukin dokumentaation kannalta haastava seutukunta tulee tutuksi. Ja hirveä potutus siitä ettei tullut yhtään kyseltyä kun isovanhemmat olivat vielä elossa! Toki myös herkkua on ollut: äidin puolen esipolvet ovat selvillä Koskelan tutkijoiden toimesta, mahtava asia.

Jotain selvittämisen ja tiedonvälityksen arjestakin on selvinnyt, eli osa sisaruksistakaan ei halua tietojaan lähetettävän mihinkään tietokantaan. Myös olemassaoleva dokumenttimäärä näyttää siltä että aloittelija on kontallaan kasailemassa itseään vielä jonkin aikaa, toivottavasti ilma alkaa kulkea ajan myötä:D: Jospa sitäkin saisi taiottua vähän lisää.

Hengästystä auttanee se että valtavasti mielenkiintoisia ja yllättäviä "sidoksia" on jo nyt löytynyt, ja kyllä kiitos, saa yllättää edelleenkin...pikasilmäykselläkin aikamoisia guruja täällä näyttää liikuskelevan! Ja parin viestin perusteellakin porukka soittelee ja meilaa jo takaisin, uskomattoman hienoa!

Lähdetäänpä siitä että isoisäni Mikko Saikkonen s. 1895 Parikkalasta kaipaa sisaruksia ja esivanhempia, jälkeläiset Hilma os. Peuran ja Aino os. Tarkkasen kanssa kyllä tiedetään kun ovat näitä mummeja, setiä, tätejä, serkkuja ja perhettä! Vai kuuluuko tuo enää tähän viestiketjuun?

terveisin, Ari