PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Emil Qvarnström Pyhtää


Hannu Seppinen
29.09.13, 17:23
mistähän löytyisi lisätietoja Pyhtäällä v. 1902 syntyneestä Emil Qvarnströmistä. Hiski, digiarkisto eikä digitaaliarkisto ulotu Pyhtäällä v. 1902. Onko seurakunnan virkatodistuksen tilaaminen ainoa mahdollisuus?

kkylakos
30.09.13, 13:58
No eihän se ihan ainoa mahdollisuus ole, riippuu vähän siitä mitä haluat tietää. Syntymäpäivä voisi olla perukirjassa, kuolinilmoituksessa ja/tai hautakivessä. Mutta mikään näistä ei kerro vanhempia, minkä todennäköisesti haluat sukututkimuksen jatkamiseksi.

Niin ja työllä voisit käydä läpi Pyhtään henkikirjan vuodelta 1905 ja metsästää sukunimen käyttäjiä, joilla on ainakin yksi alaikäinen poika.

Mutta helpommalla pääsee, kun tilaa sukuselvityksen. Valitettavasti TMA:ssakin (http://www.arkisto.fi/fi/aineistot/arkistolaitoksen-aineistot/aineistot-ja-niiden-kaytto-6/kirkonarkistojen-mikrofilmit-turun-maakunta-arkistossa#p) Pyhtään tiedot on vain vuoteen 1902.