PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Nimimuutos Von Heidemanista?


JuuriaEtsimässä
07.09.13, 10:39
Isotätini teki sukututkimuksen ennen kuolemaansa.
Suvussamme pitäisi olla Von Heideman-nimi...
mutta meille jälkipolville ei ole tullut tietoon, että miksi nimeksi kyseinen Von Heideman muutettiiin. Suomesta sukunimenä se sammui 1900-luvun alkupuolella.
Onko joku tutkinut kyseistä sukua, tai tietää omasta suvustaan kertoa?

Etsin netistä muutetut sukunimet, mutta aika huonosti siellä luki mitään. Ei ollut ihan ajan tasalla tuo nimilista.
Teemme koko perheen voimin sukututkimusta, mutta vieläkään ei ole selvinnyt, että kuka oli tämä esiäiti/esi-isä Von Heideman? Sukumme tulee Itä-Suomesta, Pohjamaalta, Lapista, Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta.
Tiedän ainoastaan asiasta, että kyseinen Heideman tuli suoraan Virosta, ja hänen sukunsa eli arvoasemassa siellä. :confused:

Kesä
16.10.14, 23:39
Wilhelm von Heideman tuli Virosta Suomeen. Hänen poikansa Georg von Heideman adoptoi vaimonsa Anna Elisabeth von Tiesenhausenin kanssa sukulaisensa Henrik Julius von Heidemanin, josta lähtee von Heidemanien Suomen suku. Suvulle on kuulunut Urajärven kartano Asikkalassa, Iitin Pilkanmaan kartano sekä Rantalan kartano Sysmässä.

Henrik Juliuksen suoria jälkeläisiä on edelleen elossa Ruotsissa, jonne osa hänen jälkeläisistään (neljä sukupolvea myöhemmin) jäi asumaan. Löydät kaikki von Heideman sukuun kuuluvat henkilöt mm. seuraavilla ohjelmilla:
Geneanet
FamilySearch
MyHeritage
Rootswebs
http://kaikki.nettihotelli.net/kunkku/kuninkaita.htm

Timo W
17.10.14, 07:56
Von Heideman nr 2293


http://www.adelsvapen.com/genealogi/Von_Heideman_nr_2293



http://www.nba.fi/fi/museot/urajarven_kartanomuseo/historia