PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukujutut varmuuskopiointi muistitikulle


eijuli
10.07.13, 14:48
Tuttavani otti minulle kahdesta suvusta varmuuskopioinnin muistitikulle Kingston 8 GB. Kun kopiointi tehtiin, tikku ilomoitti E: KINGSTON, loi automaattisesti kansion jonne tiedot tallentui ja lopuksi tuli viesti: Onnistui ! Nyt yritän varmuuskopiota palauttaa vanhalle koneelleni. Tulee ilmoitus H:KINGSTON.Ja sukujutut ei löydä koko tiedostoa, eli varmuuskopion palautus ei onnistu. Missä vika ?

ristojohannes
10.07.13, 15:54
Aluksi : mielestäni Sukujutuissa on turha pitää suvuilla eri kansioita.
Käytännöllisempää on yksi tiedosto.

Kun olet valinnut palauta varmuuskopio, niin oikeassa yläkulmassa on aseman tunnus ja oikealla on pieni nuoli, jota klikkaamalla tulee esille vaihtoehdot joita käyttää.

Nina
10.07.13, 16:25
Vastaus voi piillä siinä, että tuttavasi tietokone on uudempi versio kuin sinun koneesi. Itse myös yritin vastaavaa Vistalta XP:lle juuri tuollaisin tuloksin.

eijuli
10.07.13, 18:56
Varmuuskopion palautus onnistui vanhalle koneelle nettitikulta, mutta yksi suku ei palautunut kansio oli tyhjä, vaikka varmuuskopion aikana näytti siltä, että se kopioi kaiken ja lopuksi tuli Onnistui ! En tiedä miksi kansio oli tyhjä.Mutta onneksi eräällä toisella henkilöllä on nettitikulla otettuna kaikki tiedot, joten hätä ei ole tämän näköinen. Mutta sen palautan vasta sitten, kun saan koneeni huollosta.

elliaaro
12.07.13, 08:56
Onnistuukohan sukujutut tiedoston siirto uudelle koneelle. Tarkoitus olisi ostaa uusi kannettava, jossa windows 8- ohjelma. Nykyinen ohjelma windows xp?

mulla tallennettuna kans kingstoniin tiedostot ja ohjelma levykkeellä.

Kiitos.Erja

Nina
12.07.13, 14:25
Voi olla ettei onnistu, sillä jouduin Vistalta W8:in siirtyessä hankkimaan päivityksen. Xp:hän oli ennen Vistaa, jos en väärin muista - jos ei onnistu, niin ota yhteys ohjelmantekijään.

elliaaro
12.07.13, 17:30
Kiitos. Otanpa yhteyttä.

Erja

KoskiH
12.07.13, 20:58
Ostin uuden tietokoneen windows 8 käyttöjärjestelmällä. Asensin uudelle koneelle joskus hankkimani sukujutut ohjelman levykkeeltä ja tein siihen viimeisen päivityksen. Toimii niin kuin pitääkin. Tikulta siirsin varmuuskopion. Varmuuskopiossa oli kaksi sukua ja toinen suku ei siirtynyt. Sain sen kuitenkin kopioitua tikulta uudelle koneelle.