PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Stina Caisa Johansdotter & Adolf Grönberg, Bromarv/Hanko


Joule
23.06.13, 23:03
Stina Caisa Johansdotter (s. 15.11.1842 Halikko) muuttaa lastensa kanssa marraskuussa 1876 Halikosta Bromarviin ja Bromarvin muuttaneiden listassa sijoittumispaikaksi merkitään Hangö stad ja sivu 66:
http://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?bid=13114&pnum=152

Tuolta rippikirjan sivulta en häntä kuitenkaan löydä.

Löysin hänet kuitenkin samalta kuukaudelta (18.11.1876) vihittyjen joukosta. Puolisoksi on merkitty " smed" Adolf Andersson Grönberg - ja hänenkin asuinpaikakseen on merkitty Hangö stad.
http://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?bid=21252&pnum=21.

No, enpä löytänyt heitä yhdessä tai erikseen tuolta rippikirjasta (1871 - 1880). Koko rippikirjan kävin läpi ja etsin heitä myös poismuuttaneista useampia vuosia eteenpäin, mutta ei tärpännyt!

Olisiko siis vinkkejä, miten heidän jäljilleen taas pääsisin? Onko mahdollista, että heidät olisi kuitenkin merkitty jonkin naapuriseurakunnan rippikirjaan?

Adolfista minulla ei siis ole mitään muuta tietoa kuin tuo vihkitieto. Joten häneen liittyen kaikki tiedot otetaan kiitollisuudella vastaan. Stina Caisa aiemmat vaiheet ovatkin minulla tiedossa.

Jouni L.