PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Karjalan Sivistysseuran valokuva-arkisto


kkylakos
23.05.13, 09:42
Hei,

itselläni ei ole Karjala-kytköksiä, joten en tiedä onko tästä jo tiedotettu (moneenkin kertaan):
http://www.karjalansivistysseura.fi/kuvagalleria/etusivu
Arkiston kuvat on lajiteltu teemoittain kokonaisuuksiin. Näitä ovat muun muassa Boris Karppelan sota-ajan Aunuksessa ottamat kuvat, viime vuosisadan alkupuolella Suomeen muuttaneiden karjalaisten työ- ja elinoloja dokumentoivat kuvat sekä uudemmatkin kokoelmaan lahjoitetut valokuvat.
Kuvissa esiintyvät paikkakunnat ja henkilöt on listattu kuvien yhteyteen silloin, kun nämä on pystytty tunnistamaan. Kuvia on mahdollista etsiä arkistosta niin henkilöiden, paikkakuntien, vuosiluvun kuin niihin tehtyjen merkintöjenkin perusteella.
Seuran jäsenistöllä ja muilla asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus auttaa arkiston merkintöjen täydentämisessä ja kuvissa esiintyvien henkilöiden tunnistamisessa. Läheskään kaikissa kuvissa ei ole ollut merkintöjä niiden sisällöstä ja niinpä arkistossa on satoja kuvia, joiden kohdalla tiedot ovat vajaat.